Dobrodosli!
If you don't understand a thing then click here

VEP2000 invitation (openGL)demo is available for download ! LINK !
Invetation textual version !(serbian) (english)!

TAMICHENJE JE ZAVRSHENO!!! REZULTATI SA LINKOM ZA DOWNLOAD CE BITI POSTAVLJENI USKORO !!!
? Sta je to VEP. VEP je skracenica od (V)irtual(E)rection(P)arty i predstavlja kompjutersko takmicenje koje je prvi put odrzano decembra 1999 godine u Obrenovcu. VEP je jedno u nizu kompjuterskih takmicenja koja su odrzhana na nashim prostorima a konkretno VEP je organizovala scenerska grupa MaD!ViRGiN uz pomoc grupe TEG!. I ove godine M!V grupa se potrudila da okupi ljude koje vezuju zajednicka interesovanja iz oblasti programiranja, obrade grafike i obrade zvuka.
Takmicenje se odrzava 08. Jula 2000. godine. u sali nocnog kluba hotela 'Obrenovac'. U toku veceri se svi radovi prezentuju publici preko video projektora, a na kraju veceri publika odlucuje pobednika glasanjem. Nakon toga pobednici iz svih kategorija dobijaju nagrade. Sponzori takmicenja su agencija O.Net, izdavacka kuca "CET" i Visa elektrotehnicka skola (VETS).

Ove godine smo obezbedili veci prostor, a potrudicemo se da bude i vrednih nagrada kao sto je bilo na VEP99. Dodjite i budite deo budjenja i sirenja demo scene na nashim prostorima.

* Proverite da li vas rad odgovara postavljenim kriterijumima! KATEGORIJE!
* Rezervacije separea za grupe mozhete izvrshiti samo ako uredno popunite formular koji se nalazi na stranici REZERVACIJE (putem e-maila). Ako donosite svoj rachunar obavezno rezervishite separe i ponesite vash produzhni kabl!!!
* Radove sa VEP99 mozete skinuti sa RESULT stranice.

Posetilac broj